Helen Mirren, Anthony Hopkins, Scarlett Johansson si Jessica Biel in “Hitchcock”

Publicat pe

Cu o distributie de exceptie, din care fac parte Helen Mirren, Anthony Hopkins, Scarlett Johansson, Jessica Biel, filmul Hitchcock', inspirat din viata unuia dintre cei mai mari regizori ai tuturor timpurilor, este alegerea perfecta pentru weekend.  

 hitchcock_ver2

 

Filmul spune povestea de dragoste dintre Alfred Hitchcock (Anthony Hopkins), si sotia si partenera sa Alma Reville (Helen Mirren), concentrandu-se pe timpul productiei unuia dintre cele mai celebre titluri din cariera regizorului, Psycho. Dialogurile sunt savuroase, conturand portretul unui Hitchcock ironic, egoist, trecand prin chinurile creatiei, dar si ale geloziei, si, mai presus de toate, de un teribil umor.

 

hitchcock-movie-scarlett-johansson-anthony-hopkins

 

Te va amuza sa afli din acest film cum functiona cenzura la Hollywood in anii 60, cand regizorii si scenaristii trebuiau sa treaca printr-o adevarata proba de foc, discutand cu un cenzor neinduplecat toate aspectele ce tineau de violenta si nuditate in film.

 

Urmareste trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3rQuRLERl6A[/youtube]

 

 Jessica Biel la premiera filmului Hitchcock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter