Horaţiu Mălăele revine pe marile ecrane în Funeralii fericite

Publicat pe

După sucesul filmului Nuntă mută, Horaţiu Mălăele îşi demonstrează încă odată talentul ocupând scaunul de regizor, dar şi rolul principal în comedia Funeralii fericite, din 7 iunie pe marile ecrane.

 

Distribuţia reuneste actori consacraţi de teatru şi film, dar şi tinere talente precum: Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazăr, Alexandru Bindea, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc sau Antoaneta Zaharia.

 

În Funeralii fericite, Horaţiu Malaele este Lionel, un român reîntors din Franţa unde a lucrat în construcţii, care luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma „La imigrantul fericit', Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceştia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

 

Una dintre personalităţile de seamă ale acestei ţări, Horaţiu Mălăele este un artist extrem de complex cu o carieră de actor impresionantă în teatru, televiziune şi cinematografie, cu numeroase expoziţii de caricatură şi pictură, dar şi cu scurte intervenţii în universul literar. Printre cele mai importante filme ale sale şi, implicit, ale cinematografiei româneşti se numără: Muntele ascuns, Pentru patrie, Casa din vis, Divorţ din dragoste, Amen, Poker şi lista poate continua.

Horaţiu Mălăele revine pe marile ecrane în Funeralii fericiteHoraţiu Mălăele revine pe marile ecrane în Funeralii fericite

 

Foto PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter