Inalta Societate, un musical incantator, acum si pe DVD

Publicat pe

Inalta SocietateAcordurile seducatoare de jazz ale renumitului Louis Armstrong si vocile extraordinare ale actorilor Bing Crosby, Grace Kelly si Frank Sinatra se reunesc intr-un musical remarcabil, Inalta Societate/High Society, adus in premiera pe DVD de catre Pro Video, incepand cu 1 Septembrie.

Un remake efervescent dupa The Philadelphia Story' (1940), Inalta Societate, produs in 1956 si regizat de Charles Walters ( The Barkleys of Broadway', The Belle of New York' si Lili'), pe muzica lui Cole Porter reda povestea unor oameni bogati si celebri, carora viata le arata ca in materie de sentimente nu se deosebesc prea mult de ceilalti.

C.K Dexter-Haven (Bing Crosby) este un cantaret de jazz foarte apreciat, care a fost casatorit cu o frumoasa si seducatoare mostenitoare a unei averi impresionante, Tracy Lord (Grace Kelly). Cu toate ca se pregateste sa se casatoreasca cu afaceristul George Kittredge (John Lund), Tracy Lord se lanseaza intr-un tumultuos joc al sentimentelor, fiind atrasa de fermecatorul reporter al unui tabloid, Mike Connor (Frank Sinatra) si probabil reindragostita de fostul sot. Cum viata merita traita la cel mai inalt nivel, tanara atragatoare isi da seama ca viata nu e niciodata plictisitoare.

Cu trei nominalizari la premiile Oscar, Inalta Societate aduce in atentia publicului scene memorabile cu marii artisti ai cinematografiei americane, printre momentele impresionante ale filmului aflandu-se duetele dintre Sinatra si Celeste Holm, care se intreaba Vrei sa fii milionar?', dintre Crosby si Kelly interpretand pasional True love' sau cea dintre Crosby si Louis Satchmo' Armstrong, cantand Now you has jazz'.

DVD-ul Inalta Societate, in varianta remasterizata cu imagini color si sunet 5.1 care completeaza Colectia Frank Sinatra', poate fi achizitionat incepand cu 1 septembrie, din marile centre comerciale si magazinele de specialitate partenere Pro Video, la un pret recomandat de 39,9 RON. De asemenea, DVD-ul poate fi comandat si online pe site-ul www.provideo.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter