"Jocurile foamei", marele castigator la People's Choice Awards 2013

Publicat pe

Gala People’s Choice Awards ce a avut loc miercuri seara (9 ianuarie) la Los Angeles este un eveniment important care reflecta simpatia publicului american pentru starurile de la Hollywood. Marele castigator al serii a fost lungmetrajul „Jocurile foamei”/ Hunger Games care a  obtinut cinci trofee.

 

Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth

Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth

 

 

Filmul preferat al anului', Filmul de acţiune preferat' si Franciza preferata', iata cele trei trofee pe care le-a obtinut prima parte a The Hunger Games, ecranizare a romanului scris de Suzanne Collins. In plus,  Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth s-au impus la categoria Cea mai buna distributie'. Jennifer Lawrence a fost recompensata si cu premiul pentru Actrita preferata'.

 

 

 

 

Au mai plecat cu premii: Jennifer Aniston, Robert Downey Jr., Lea Michele, Katy Perry, Emma Watson.

 

People’s Choice Awards este singura gala de la Hollywood ce acopera cele trei domenii principale din industria de divertisment – cinematografie, muzică şi televiziune. Castigătorii sunt desemnaţi exclusiv prin voturile publicului, aproximativ 475 de milioane de fani exprimandu-si voturile anul acesta  pe site-ul organizatorilor (www.PeoplesChoice.com).

 

[FOTO] Cum s-au imbracat vedetele la Peoples Choice Awards 2013

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter