Legaturi bolnavicioase

Publicat pe

Legaturi bolnavicioase

Legaturi bolnavicioase

Titlul original: Love sick
Distributie: Maria Popistasu, Ioana Barbu, Mihaela Radulescu
Regizor: Tudor Giurgiu
Gen: drama

Scenariul este construit dupa romanul omonim al scriitoarei Cecilia Stefanescu. De fapt, autoarea este si co-scenarista, alaturi de geniul scenaristic Razvan Radulescu. De aceasta data el nu mai semneaza alaturi de Cristi Puiu. Ioana Barbu si Maria Popistasu (8 Premii BAFTA) formeaza impreuna cu Tudor Chirila (Vama Veche) un triunghi amoros dincolo de orice conventii sociale sau morale.
Distributia cuprinde si alte nume sonore, atat din domeniul cinematografiei, cat si al showbizului: Mihaela Radulescu, Mircea Diaconu, Tora Vasilescu, Dragos Gardescu alias Puya, Catalina Murgea si Virginia Mirea.
Spectatorii din Romania vor avea ocazia sa o urmareasca pe Maria Popistasu, cunoscuta mai mult peste hotare, filmul care i-a adus cele mai multe premii si recunoasterea criticilor fiind „Sex Traffic. Imaginea filmului este semnata de Alex Sterian, unul dintre cei mai apreciati operatori, iar decorurile au fost realizate de Adriana Grand, care are o activitate remarcabila pe scena teatrelor romanesti.

.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter