Legende din regatul bufnitelor (video)

Publicat pe

Renumitul cineast Zack Snyder isi face debutul in filmul de animatie odata cu fantezia plina de aventura “Legend of the Guardians: Legende din regatul bufnitelor,” inspirat dupa volumele indragite din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky.

Filmul Legende din Regatul Bufnitelor poate fi vizionat in 3D in cinematografe din 8 octombrie.

Legende din regatul bufnitelor (film)Regizor: ZACK SNYDER
Gen: animatie
Scenariul: John Orloff Si Emil Stern
Producator: Zareh Nalbandian
Director Animatie: Eric Leighton
Distribuit de: Intercom Film Distribution
Nume original: Legend of the Guardians: The Owls of GaHoole
Distributie: Helen Mirren, Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Anthony Lapaglia, Sam Neil

Filmul ni-l prezinta pe Soren, un tanar din familia bufnitelor, vrajit de povestile eroice ale tatalui sau despre Guardians of GaHoole, o armata de luptatori inaripati care da o batalie pe viata si pe moarte pentru a salva neamul bufnitelor din ghearele Purilor, forte ale raului.

In timp ce Soren viseaza ca intr-o buna zi va putea sa intre in armata eroilor sai favoriti, fratele lui mai mare, Kludd, il ia in deradere; acesta tanjeste mai degraba sa vaneze, sa zboare liber din creanga in creanga si sa-si inlocuiasca fratele mai mic in inima tatalui lor. Dar invidia lui Kludd are consecinte teribile – cei doi frati cad din varful copacului in care-si aveau cuibul, chiar in ghearele Purilor. Acum vine momentul ca Soren sa organizeze o evadare spectaculoasa cu ajutorul altor bufnite tinere si curajoase.

Ele zboara impreuna peste mare si prin zona ceturilor intunecate pentru a ajunge la Marele Copac, unde isi au salasul legendarii Gardieni – acestia sunt singura speranta a lui Soren de a-i invinge pe Puri si de a salva regatul bufnitelor.

Pe coloana sonora a filmului vom recunoaste vocile actorilor Helen Mirren, Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Hugo Weaving, Emily Barclay, Abbie Cornish, Ryan Kwanten, Anthony LaPaglia, Miriam Margolyes, Sam Neill, Richard Roxburgh si David Wenham.

Avand in spate experienta filmului Happy Feet,' care a fost premiat cu premiul Academiei, producatorul filmului si directorul executiv al Animal Logic, Zareh Nalbandian, a adunat o echipa de peste 500 de profesionisti in filme digitale, inclusiv o echipa de specialisti in animatia pe computer, pentru a transpune Legendele din regatul bufnitelor' pe marele ecran, adaugand filmului si dimensiunea 3D.

Noi nu consideram ca filmele noastre sunt de animatie,' continua el, noi le consideram filme artistice; Zack n-a venit sa faca un film de animatie, ci a venit sa realizeze un film fantastic, de mare aventura si actiune, urmarindu-l pe eroul nostru in calatoria sa printr-o lume care s-a intamplat sa fie de animatie. Este un adevarat regal vizual, unic pentru spectatorii nostri.'
 

Legend of the Guardians: The Owls of GaHoole – trailer:

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter