Leonardo DiCaprio este „Lupul de pe Wall Street”

Publicat pe

O nouă colaborare marca Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese care a obţinut două nominalizări la Globurile de Aur, comedia „Lupul de pe Wall Street are priemiera pe 10 ianuarie, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Leonardo DiCaprio este „Lupul de pe Wall Street'Leonardo DiCaprio este „Lupul de pe Wall Street'

 

Pelicula prezintă odiseea plină de adrenalină, cinism şi extravaganţă a unei perioade în care banii se câştigau mult prea uşor.

 

DiCaprio s-a declarat fascinat de caracterul autodistructiv al personajului interpretat, dar şi de dialogurile realizate de scenaristul Terence Winter. Terry mi-a oferit o parte dintre cele mai frumoase replici, pe care am avut ocazia să le rostesc în toată cariera. Discursurile susţinute în faţa angajaţilor erau extrem de interesante. Mă simţeam ca la un concert U2. Aceste momente au devenit un fenomen în sine. Jordan trebuia să motiveze cât mai bine o mulţime de brokeri însetaţi de bani. M-am simţit ca un star rock în faţa unui public în delir. Ironia e că Jordan îşi încuraja angajaţii să profite de naivitatea altora. Pentru mine, au fost scene memorabile, pe care le-am planificat în detaliu pentru a ieşi perfect'.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iszwuX1AK6A[/youtube]

 

Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, „Lupul de pe Wall Street' spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.

 

Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distracţii decadente. Droguri. Tentaţiile erau la tot pasul şi atât de uşor de obţinut. Ameninţarea legii era irelevantă, el putea cumpăra orice şi pe oricine. Pentru Jordan şi restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult iar modestia era pentru proşti. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter