Leonardo DiCaprio este Marele Gatsby, din 17 mai, pe marile ecrane

Publicat pe

Scriitorul, producătorul şi regizorul Baz Luhrmann aduce pe marile ecrane o nouă ecranizare spectaculoasă a romanului Marele Gatsby de F. Scott Fitzgerald. Leonardo DiCaprio joacă rolul principal în filmul Marele Gatsby care va avea premiera în cinematografele de la noi pe data de 17 mai.

 

Marele Gatsby îl urmăreşte pe scriitorul în devenire Nick Carraway care ajunge în New York în primăvara anului 1922, o perioadă a moravurilor uşoare, a jazz-ului în vogă, a afacerilor ilegale şi a economiei înfloritoare. Urmărind propriul vis american, Nick se mută lângă un milionar misterios şi petrecăreţ, Jay Gatsby şi foarte aproape de verişoara lui, Daisy şi soţul acesteia, Tom Buchanan. În acest moment, Nick este atras în lumea captivantă a celor foarte bogaţi, cu iluziile, iubirile şi decepţiile lor. Nick devine martor al acestui univers şi începe să construiască povestea unei iubiri imposibile, cu vise incoruptibile şi o tragedie impresionantă care se regăseşte şi în timpurile noastre.

 

 MARELE GATSBY, cea mai strălucitoare poveste din lume

 

Nominalizat la Premiile Oscar, Leonardo DiCaprio (Django dezlănţuit, Aviatorul) îl interpretează pe Jay Gatsby, în timp ce Tobey Maguire este Nick Carraway. Carey Mulligan (O lecţie de viaţă), nominalizată şi ea la Oscar, împreună cu Joel Edgerton joacă rolurile lui Daisy, respectiv Tom Buchanan. Din distribuţie mai fac parte Isla Fisher, Jason Clarke, George Wilson, Elizabeth Debicki şi legenda filmului indian Amitabh Bachchan.

 

Leonardo DiCaprio este Marele Gatsby, din 17 mai, pe marile ecraneLeonardo DiCaprio este Marele Gatsby, din 17 mai, pe marile ecrane

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter