Magie în timp real: Now You See Me (Jaful perfect), din 14 iunie pe marile ecrane

Publicat pe

Now You See Me: Jaful perfect este un film spectaculos în care patru magicieni talentaţi cuceresc publicul cu numere de iluzionism îndrăzneţe, în timp ce jafurile lor pun în alertă toate autorităţile statului.

 

Filmul spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

 

Regizat de Louis Leterrier (Înfruntarea titanilor), filmul reuneşte o distribuţie de excepţie din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine şi Morgan Freeman.

 

Una dintre problemele care se ivesc în transpunerea magiei în film este că publicul se va îndoi instinctiv de ceea ce văd, dar realizatorii Now You See Me: Jaful Perfect erau hotărâţi să evite pe cât posibil să folosească efecte speciale sau grafică computerizată. S-au consultat cu unii dintre cei mai prestigioşi magicieni ai lumii pentru a garanta autenticitatea iluziilor din film şi pentru a le oferi actorilor posibilitatea de a învăţa şi de a realiza trucurile de magie.

 

„Majoritatea a ceea ce vedeţi în film a fost filmat în timp real.' – spune Ruffalo. „Trucurile de magie, prin natura lor, sunt gândite pentru a fi prezentate în faţa unui public şi asta am făcut şi în film. Şi până la urmă, nu sunt filmele trucul de magie suprem?'

 

Magie în timp real: Now You See Me (Jaful perfect), din 14 iunie pe marile ecraneMagie în timp real: Now You See Me (Jaful perfect), din 14 iunie pe marile ecrane

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter