Monica Birladeanu, intr-un nou film, la cinema din 7 decembrie

Publicat pe

Este vorba despre pelicula Diaz', o docu-drama care spune povestea evenimentelor violente de la summitul G8 din Genova, din 21 iulie 2001. Monica Birladeanu a declarat, intr-o postare de pe contul sau de Facebook, ca este „unul dintre cele mai ravasitoare filme” la care a lucrat anul trecut.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iSs0LmbT6ug&feature=share[/youtube]

 

Iata un scurt synopsis al filmului ce poate fi urmarit in cinematografe din 7 decembrie:

Trei sute de politisti au intrat într-o scoala care era folosita de Forumul Social din Genova, organizatia care a adus mii de persoane din lumea întreaga la summit pentru a protesta. Politistii i-au batut pe cei peste 100 de protestatari aflati in scoala, evenimentul fiind descris ulterior de Amnesty International drept „cel mai crunt gest de violare a drepturilor democratice într-o tara occidentala, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial”.

In afara de Monica Birladeanu si Ana Ularu, din distributie mai fac parte, printre altii, Elio Germano, Claudio Santamaria, Jennifer Ulrich, Cosmin Selesi, Adina Cristescu, Isabela Neamtu, Ioana Picos, Clara Voda, Andrei Mateiu.

Producatori sunt Bobby Paunescu si Domenico Procacci.

 

Citeste si: Ce a facut Monica Birladeanu de Thanksgiving Day

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter