Naomi Watts este „Prinţesa Diana”, din 11 octombrie, la cinema

Publicat pe

Laureată cu Premiul Oscar, actriţa britanică Naomi Watts surprinde din nou printr-o interpretare fără cusur, în filmul „Prinţesa Diana', povestea celei mai iubite figuri publice din ultimele decenii, care are premiera în cinematografe  pe 11 octombrie.

 

Rememorând ultimii ani din existenţa prinţesei, filmul prezintă felul în care Diana luptă pentru a-şi găsi fericirea, trecând peste scurtele momente de singurătate şi despresie. În ciuda celebrităţii şi a statutului social, Diana nu a neglijat niciodată acţiunile caritabile, câştigând astfel simpatia unei lumi întregi.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1oPRXf9LxRU[/youtube]

„M-a măcinat mult timp ideea de a o interpreta pe Prinţesa Diana, pentru că este cea mai cunoscută personalitate a timpurilor noastre. Presiunea a fost foarte mare. Toată lumea simte că a cunoscut-o şi m-am îndoit de faptul că aş putea construi un personaj care să fie doar al meu. Însă propunerea m-a fascinat şi am fost cucerită de povestea de dragoste prezentată. Mi-am dat seama că sunt multe lucruri pe care nu le ştiu despre ea', a declarat actriţa despre noul său proiect.

 

 

Regizorul Oliver Hirschbiegel a căutat să treacă dincolo de etichetele sociale şi datele  istorice, realizând un film despre Prinţesa Diana aşa cum nu a mai fost văzută până acum: cu toate trăirile, iubirile şi suferinţele ei.

Naomi Watts este „Prinţesa Diana', din 11 octombrie, la cinemaNaomi Watts este „Prinţesa Diana', din 11 octombrie, la cinema

Foto: PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter