Noul film al lui Pedro Almodóvar deschide TIFF 2013

Publicat pe

O comedie marca Pedro Almodóvar, Los amantes pasajeros/Amantii pasageri, deschide cea de-a 12-a editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Comedia va putea fi vazuta in premiera absoluta in România, intr-o proiectie unica, pe 31 mai, de la ora 20:45, in Piata Unirii din Cluj-Napoca.

Los amantes pasajeros

 

Dupa o serie de melodrame „intunecate' ca Volver, Los abrazos rotos/ Imbraţişari frânte sau La piel que habito/ Pielea in care traiesc, Pedro Almodóvar se intoarce cu Los amantes pasajeros la genul care l-a facut cunoscut in anii 80: comedia. Actiunea se petrece intr-un avion, de la defectarea acestuia si pâna la aterizarea de urgenta, timp in care pasagerii. „dezbracati de iPhone-uri, filmulete, Internet si iPad-uri, sunt condamnati sa fie ei insisi, inconjurati de necunoscuti', potrivit lui Almodovar.

 

Jose María Yazpick, Cecilia Roth

 

In rolurile pasagerilor apar câtiva dintre cei mai bine cotati  actori spanioli: Javier Cámara, Cecilia Roth, Hugo Silva, Guillermo Toledo, Lola Dueñas, Blanca Suárez sau Raúl Arévalo – pe care spectatorii l-au vazut la TIFF in filme ca AzulOscuroCasiNegro/ AlbastruInchisAproapeNegru (Premiul publicului, Mentiunea speciala a juriului – TIFF 2007), Gordos/ Grasii (Premiul publicului- TIFF 2010) sau Primos/Verii.

 

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intră şi câştigă!

http://on.fb.me/XeIJVO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter