”Nu te pune cu Zohan!” face ravagii pe DVD si Blu-ray

Publicat pe

Nu te pune cu Zohan!Mossad-ul si hairstylingul pot avea ceva in comun, iar asta vei afla de la Zohan, un agent antitero israelian cu veleitati de frizer, care s-a saturat de razboaie si a decis sa devina hairstylist la New York.

Cum sa te transformi peste noapte din luptator antitero in hairstylist de succes? Aceasta este intrebarea care il framanta pe Zohan Dvir (Adam Sandler), cel mai bine pregatit agent al armatei israeliene

Sub numele de scena', Scrappy Coco', Zohan isi cauta norocul in Manhattan, dupa schimbarea obligatorie de look care-l lasa fara barba si carlionti.

Drumul catre succes este, insa, la fel de greu in hairstyling ca si in armata. Dupa ce se loveste de mai multe refuzuri, Zohan o indupleca sa-i dea o sansa tocmai pe Dahlia, patroana de origine araba – ironia sortii! – a unui coafor de cartier. Afacerea prospera si coafoarul devine curand un punct de referinta pe agenda doamnelor din oras, caci noul hairstylist isi pune in aplicare propria reteta de satisfactie a clientelor: un coafat cu senzatii tari, sexy la propriu si la figurat.

Zohan se putea considera, in sfarsit, fericit: succesul de care se bucura ca hairstylist si idila abia infiripata cu Dahlia promiteau viata normala la care visase dintotdeauna. Numai ca are ghinionul sa fie recunoscut de Salim, un sofer de taxi palestinian (Rob Schneider) si potential erou al Jihad-ului, care incearca fara succes sa-i faca de petrecanie, anuntandu-l, intr-un final, pe Phantom ca misiunea de lichidare a lui Zohan a dat gres.

Nu te pune cu Zohan!

Daca va reusi eroul sa scape definitiv de trecutul sau si sa-si traiasca pana la capat visul american vom vedea in „Nu te pune cu Zohan', o comedie trasnita, disponibila acum pe DVD si Blu-ray, in care Adam Sandler este actor protagonist, scenarist si producator.

Nu te pune cu Zohan!

Pret recomandat: 54,9 lei.

Distribuit de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele.

Nu te pune cu Zohan!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter