O poveste fantastică: Tărâmul visurilor/Beasts of the Southern Wild

Publicat pe

O poveste fantastică despre copilărie şi moarte,Tărâmul visurilor/Beasts of the Southern Wild (regia Benh Zeitlin) a câştigat marele premiu Sundance 2012, apoi Camera dOr la Cannes şi nominalizări la Oscar, printre care şi una pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru Quvenzhané Wallis, de numai 6 ani la momentul filmărilor!

 

Beasts

 

Filmul spune povestea lui Hushpuppy, o fetiţă de şase ani care locuieşte într-o comunitate izolată, separată de civilizaţie printr-un baraj care îi mărgineşte universul: Bathtub / Cada. Hushpuppy locuieşte doar cu tatăl său, Wink, şi vede lumea ca un puzzle imens, format din bucăţi care se potrivesc perfect. Atunci când o furtună dezlanţuită ameninţă comunitatea în care trăieşte, iar tatăl ei se îmbolnăveşte subit, Hushppupy simte cum ordinea naturală a tot ceea ce iubeşte se destramă în jurul ei. Mica eroină încearcă din răsputeri să restabilească ordinea în oraşul care se scufundă, să-l ajute pe Wink şi să supravieţuiască unei catastrofe de proporţii epice.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZF7i2n5NXLo[/youtube]

 

OSCAR 2013: Quvenzhane Wallis, la 9 ani pe covorul rosu!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter