Once, cel mai bun musical contemporan, pe DVD

Publicat pe
Prooptiki Romania lanseaza pe DVD productia „Odata ca niciodata', cel mai bun musical al generatiei noastre' (Michael Phillips, Chicago Times).

Cum poate muzica sa uneasca doua suflete ratacite, sa aprinda iubirea, sa creeze noi inceputuri si sa dea speranta si sens vietii? Un irlandez si o imigranta ceha, interpretati nu de actori profesionisti, ci de muzicieni, traiesc o idila neconventionala in Odata ca niciodata', un musical contemporan de un romantism atipic, lipsit de clisee si inflorituri dragute, un film dulce-amarui… ca viata insasi.

Once Once

Pelicula a castigat 13 premii, inclusiv Oscarul 2008 pentru cea mai buna melodie originala. Coloana sonora include cantece ale actorilor din rolurile principale, Glen Hansard (membru al formatiei irlandeze The Frames) si Markéta Irglov¡.

Filmul va fi disponibil pe DVD incepand de saptamana aceasta, in toata reteaua de distributie a Prooptiki Romania: magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Selgros, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter