Personajele Hotel Transylvania te asteapta la mall

Publicat pe

La Movieplex eroii din animatia Hotel Transylvania isi intalnesc fanii intr-o atmosfera de poveste. Totul pe 31 octombrie, incepand cu ora 12 pana seara la 19.

 

Hotel Transylvania

Personajele filmului de animaţie Hotel Transylvania si-au pregatit deja costumele pentru cei dornici sa ii intalneasca pe tot parcursul zilei in Plaza Romania. Si nu sunt singure, aduc cu ele o mulţime de premii celor care se fotografiaza cu personajul preferat pe parcursul evenimentului si in zona dedicata din Rotonda.

 

Primii clienti care vor face o poza cu personajul favorit vor castiga din partea Movieplex doua invitatii la film, vouchere cu discount pentru achtii de la magazinele partenere si filme din programul viitor al cinematografului, dar si discounturi la cumpararea produselor de la bar. In total, 24 de invitatii gratuite puse la bataie in cadrul concursului si 5 mascote de groaza din indragitul film vor da viata noptii de Halloween din Plaza Romania.
Mai multe detalii pe www.plazaromania.ro si pagina de Facebook Plaza Romania.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter