Peter Pan prinde aripi pe DVD

Publicat pe
Celebrand copilul care inca traieste in fiecare din noi, Disney relanseaza pe DVD, intr-o editie de platina, clasicul „Peter Pan': o poveste nemuritoare, pentru inimi mereu tinere, distribuit de Prooptiki Romania.

Zane, pirati si spiridusi… Toate intr-un taram magic, in afara timpului, unde Peter Pan si Zana Clopotel dau viata basmelor, magia si muzica sporesc distractia, iar fiorosul Capitan Hook ne atrage in jocul de-a piratii, intr-o aventura savuroasa.

Peter Pan
Peter Pan

La inceputul secolului 20, un personaj magic, creat de romancierul scotian J.M. Barrie, vedea lumina tiparului: Peter Pan, un baietel strengar care refuza sa creasca, poate zbura, canta din fluier si traieste o aventura continua in Neverland, un taram de basm, cu zane, sirene, pirati si indieni. In 1953, Disney transpunea aventurile lui Peter Pan in desene animate si iata ca acum, dupa mai bine de cinci decenii de la lansarea filmului, fermecatoarea poveste care a incantat atatea generatii se relanseaza pe DVD intr-o editie de platina, cu imaginea si sunetul complet refacute digital.

Peter Pan

Poznasul Peter Pan se imprieteneste cu Wendy si fratii sai si-i poarta in zbor catre Neverland, o insula imaginara populata de indieni, sirene si pirati, unde exploreaza ascunzatoarea secreta a lui Peter, impreuna cu nazdravanii Baieti Pierduti, se lupta cu piratii si il infrunta chiar si pe fiorosul Capitan Hook.

Spre bucuria copiilor, noua editie „Peter Pan' pe DVD contine o multime de bonusuri-surpriza: „Cantecul Piratilor', „Cantecul pierdut' din Taramul Nicaieri, videoclipul piesei Neverland', interpretata de Page OHara, un comentariu audio cu istoricul de animatie John Canemaker, precum si scene in exclusivitate din culisele Disney: productia filmului, Tinker Bell – „Povestea unei zane', declaratia lui Walt Disney „De ce am facut Peter Pan' si aflam cine este „Cel ce aproape a fost Peter Pan'.

Pret recomandat: 54,9 RON.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter