Pinocchio, in premiera pe DVD in Romania

Publicat pe

PinocchioDisney lanseaza, pentru prima data pe DVD in Romania, celebra animatie „Pinocchio”, in cadrul spectacolului omonim de teatru de sambata, 28 martie, la ora 11, la Teatrul „Ion Creanga” din Bucuresti (Piata Amzei).

Toti il cunoastem pe Pinocchio, baietelul mincinos, plasmuit din lemn si insufletit prin puterea dorintei „tatalui” Geppetto. De cand basmul lui Carlo Collodi a iesit de sub tipar, in 1883, Pinocchio a devenit parte din educatia multor generatii de copii, servindu-le adesea parintilor drept anti-model.

 

 

 

 

 

 

Pinocchio

Acum 70 de ani, Walt Disney l-a animat inca o data, iar in 2009 Pinocchio' se lanseaza pentru prima oara pe DVD in Romania, intr-o editie aniversara de platina, pe 2 discuri.

In 1940, Walt Disney lansa Pinocchio', cel de-al doilea lung metraj de animatie, dupa Alba ca Zapada si cei sapte pitici' din 1937. Pelicula a adus studioului doua premii Oscar (pentru cea mai buna melodie si cea mai buna orchestratie) si a delectat de atunci numeroase generatii de copii, care, devenind parinti si bunici, au spus, la randul lor, nepotilor povestea lui Pinocchio.

Pinocchio

In 2009, dupa mai bine de opt ani, „Pinocchio” iese iar din Seiful Disney pentru o perioada limitata, intr-o editie aniversara de platina, pe doua discuri. Avand imaginea si sunetul imbunatatite dupa exigentele mileniului 3, animatia va fi disponibila pentru prima oara pe DVD si in Romania.

Pinocchio

Pe langa frumoasa poveste, copiii vor descoperi pe DVD o multime de bonusuri: videoclip, o selectie de melodii Disney, informatii din culisele productiei, comentariu audio cu Eric Goldberg (animator si regizor Disney), Leonard Maltin si J.B. Kaufman (critici si istorici de film), jocuri si activitati: realitatile lui Pinocchio, puzzle-uri, realizarea productiei, scene taiate, minifilmul „Geppetto – atunci si acum', scene de referinta live action, galeria de arta a lui Pinocchio si cantece eliminate la montaj: „Honest John'.

Un film distribuit de Prooptiki Romania. Parteneri: Teatrul pentru copii „Ion Creanga' din Bucuresti si revista Baby.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter