Povestea lui Johnny cash

Publicat pe

Povestea lui Johnny cash

Povestea lui Johnny cash

Distributie: :Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon
Regizor: James Mangold
Gen:drama, muzical
Distribuit de:InterCom Film

Pentru americani, dar nu numai pentru ei, Johnny Cash este un simbol, o legenda, un cantaret de suflet. Pentru majoritatea marilor cantareti moderni, Johhny a fost o sursa de inspiratie, de la Bono de la U2, The Beatles, Beastie Boys si pana la Sheryl Crow sau Mick Jagger. A fost coleg la casa de discuri Sun Records din Memphis cu Elvis Presley, Jerry Lee Lewis si Carl Perkins. A vandut milioane de exemplare, a dus o viata libera, a fost o personalitate controversata.
Filmul reda povestea celui mai cunoscut cantaret american de country din toate timpurile, incepand cu perioada copilariei sale din Arkansas la o ferma de bumbac si continuand cu drumul spre glorie.
Denumit „Omul in negru din cauza vocii sale profunde si a tendintei catre autodistrugere, Cash a avut norocul sa descopere o iubire care sa-i aduca in viata mantuirea. Urmariti povestea acestei iubiri si a unei personalitati care a influentat cultura moderna intr-un mod de netagaduit. Filmul a avut suportul total atat al lui Johnny Cash cat si al lui June Carter Cash, prea iubita sa sotie, pana la moartea lor, in 2003.

.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter