Prietenii TVR, la vizionarea filmului „Extra’ Paza-n Cartier”

Publicat pe

Prietenii TVR 2 s-au adunat marti, 21 august, la vizionarea speciala a filmului „Extra Paza-n Cartier, organizata la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti. Jurnalisti si bloggeri au facut echipa timp de aproape doua ore cu internautii care au castigat invitatii la eveniment.

Vizionare Extra Paza-n Cartier, cu AG Weinberger

 

Cunoscutul chitarist de blues A.G. Weinberger, gazda emisiunii „Acadeaua' de la TVR 2, s-a alaturat cinefililor pregatiti pentru o comedie spumoasa. „Primire calda si prietenoasa, zambete si brate deschise peste tot… lume multa, film distractiv… a fost o seara reusita si m-am simtit cu adevarat parte din echipa TVR 2', a declarat A.G. Weinberger la finalul filmului.

 

Printre cei care au fost curiosi sa vada cum fac fata patru barbati unei invazii extraterestre s-au numarat si Monica Bucur, Narcis Selaru si Dragos Cojocaru, trei dintre comentatorii TVR care au fost alaturi de echipa Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra.

 

Comentatorii TVR

Foto: Ioana Chirita/ TVR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter