Primele imagini oficiale din Nymphomaniac (regia: Lars von Trier)

Publicat pe

Echipa lui Lars von Trier a anuntat de curand incheierea filmarilor la Nymphomaniac, cel mai recent lungmetraj al faimosului regizor danez, cunoscut pentru filme ca Dogville, Antichrist sau Melancholia.

 

Nymphomaniac-2-photo-by-christian-geisnaes

Filmul va avea premiera in prima jumatate a anului 2013 şi este o drama care se anunta de pe-acum destul de controversata. Actorul principal (Shia LaBeouf), regizorul (Lars von Trier) şi producatorul (Louise Vesth) au confirmat ca filmul va contine şi scene de sex real, nesimulat, şi va fi lansat in doua versiuni separate: o versiune hardcore pornographic cut si alta softcore, in care se vor folosi alte unghiuri de filmare si e posibil ca anumite parti ale corpului sa fie blurate. La momentul casting-ului, regizorul le-a precizat actorilor ce are in plan: The film is sexually explicit, but it will be a very, very bad wanking movie'.

Nymphomaniac01_Photo by Christian Geisnaes

'Nymphomaniac' este jurnalul erotic al unei femei, Joe, din perioada adolescentei pana la varsta de 50 de ani, momentul la care ni se confeseaza si are o distributie impresionanta: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater.

Foto: Christian Geisnæs

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter