Principele Nicolae al României, printre voluntarii festivalului Filmul de Piatra

Publicat pe

Cea de-a 6-a ediţie a festivalului Filmul de Piatra îşi propune să transmită un mesaj puternic: un eveniment cultural de anvergură poate fi organizat în întregime de voluntari, cu sprijinul comunității. Printre voluntarii acestei ediţii a Festivalului va fi însuşi Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României.

 

ASR-Principele-Nicolae4

 

 

Filmul de Piatra, singurul festival de film din România organizat în întregime de voluntari, fără sprijin financiar de la stat, are loc în acest weekend într-o ediţie duplex: la Piatra Neamţ, pe 30 şi 31 august, şi la Piatra Fântânele (judeţul Bistriţa-Năsăud), pe 1 septembrie, în cadrul celei mai cunoscute tabere de voluntariat din România: Tăşuleasa Social. Programul festivalului de la Tăşuleasa Social include, pe lângă proiecţii, concerte şi expoziţii şi programe educative de voluntariat.

 

Principele Nicolae al României – voluntar regal

 

„Pentru mine a fost o deosebită plăcere de-a lungul anilor să fiu voluntar în cadrul Tăşuleasa Social. Acum mă alătur din nou tinerilor din România în cadrul unui alt program de voluntariat, de data aceasta în Piatra Neamţ. Ceea ce fac Andrei Dăscălescu şi echipa de voluntari pe parcursul weekendului este extraordinar. Am fost impresionat să aflu că acest eveniment este organizat în condiţiile în care aproape că nu a existat finanţare. Festivalul devine astfel un excelent exemplu a ceea ce poate fi făcut dacă voluntarii şi comunităţile lucrează împreună pentru a-şi atinge scopul şi a reanima un oraş. Sunt încântat să fac parte din toate acestea şi să mă număr printre voluntarii care aşteaptă acest weekend cu foarte mult entuziasm', a declarat pentru presă  Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României.

 fdp_voluntari_text

 

Printre personalităţile care s-au alăturat festivalului Filmul de Piatra se numără şi regizorul de teatru Alexandru Dabija, actrița, cântăreața și compozitoarea Ada Milea, artistul-caricaturist Ion Barbu şi pictorul pietrean Laurenţiu Dimişcă.

 

Detalii:  https://www.facebook.com/filmuldepiatra

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter