Rocker, noul film al lui Marian Crisan la cinema din 22 februarie

Publicat pe

Rocker, noul film al regizorului roman Marian Crisan, o poveste despre dependenta de droguri, va avea premiera in cinematografele din Romania in 22 februarie.

 

rocker-70x100 - mail

 

Dragostea lui Victor, un rocker la 45 de ani, pentru fiul sau Florin depaseste limitele a ceea ce e social si moral acceptat.  Viata de zi cu zi a tatalui orbiteaza in jurul fiului sau, dependent de droguri. Disperat si gata de a depasi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge sa fure si sa se umileasca. Pe langa legatura de sange, ceea ce ii uneste si mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

 

Rocker 001

 

Din distributie fac parte Dan Chiorean, Alin State, Crina Semciuc, Razvan Corneci, Alexandru Aron, Paul Popovici.

Am incercat sa observ lumea dependentilor de droguri altfel, prin ochii celor care sunt langa ei, a celor care au grija de ei. Cred ca drama familiilor si a prietenilor din jurul celor dependenti e la fel de puternica. […] Viata tatalui oscilează zi de zi in jurul fiului sau dependent de droguri. Urmarit indeaproape ca printr-un fel de lupa, acest personaj poate să devina un fel de portret universal al parintelui gata sa faca orice pentru copilul sau.' spune regizorul Marian Crisan.

 

Rocker 002

 

Regizorul Marian Crisan devenit cunoscut publicului prin scurt metrajul 'Megatron', film care a obtinut in 2008 Palme d’Or' la Festivalul de Film de la Cannes.

 

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=o1dIBngRnFc[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter