Sandra Bullock şi George Clooney pe marile ecrane în „Gravity 3D: Misiune în spaţiu”

Publicat pe

Câştigătorii Premiului Oscar, actorii Sandra Bullock şi George Clooney sunt protagoniştii filmului „Gravity 3D: Misiune în spaţiu', un thriller palpitant care te va teleporta în infinitul şi implacabilul cosmos. Filmul regizat de Alfonso Cuaron intra în cinematografele din ţară începând cu 4 octombrie.

 

Sandra Bullock joacă rolul dr. Ryan Stone, un medic strălucit, care pleacă în prima sa misiune în spaţiu, împreună cu deja veteranul Matt Kowalsky (George Clooney), un astronaut cu experienţă pregătit să predea ştafeta. O simplă misiune de rutină se transformă într-un adevărat dezastru. Nava spaţială este distrusă, iar Stone şi Kowalsky devin captivi în spaţiul infinit.

 

Sandra Bullock şi George Clooney în deschiderea Festivalului de film de la Veneţia

 

Cei doi sunt ca şi pierduţi, fără nicio cale de comunicare cu Pământul, frica se transformă în panică, iar fiecare gură de aer consumată îi aduce cu un pas mai aproape de moarte. Singura cale de salvare este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

Sandra Bullock şi George Clooney pe marile ecrane în „Gravity 3D: Misiune în spaţiu'Sandra Bullock şi George Clooney pe marile ecrane în „Gravity 3D: Misiune în spaţiu'

Foto: PR

 

Urmareste aici trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OiTiKOy59o4[/youtube]

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter