Selena Gomez şi Vanessa Hudgens în Springbreakers

Publicat pe

O comedie de primăvară, perfectă pentru weekend, cu Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson şi Rachel Korine în rolurile principale, alături de James Fraco. Springbreakers (Vacanţa de primăvară) are premiera astăzi, 5 aprilie, în cinematografele din România.

 

 

spring-breakers

 

Patru adolescente sexy, prietene din copilărie, îşi doresc să plece într-o vacanţă de primăvară de neuitat. Pentru a obţine banii necesari, ele jefuiesc un fast-food. Dar aceasta este doar începutul…

 

[FOTO] Tinute sexy la premiera filmului Springbreakers'

 

După o petrecere deocheată într-o cameră de hotel, fetele sunt arestate şi condamnate la închisoare. Mahmure şi îmbrăcate doar în costumele de baie, ele apar în faţa judecătorului, care le eliberează în mod neaşteptat ca urmare a cauţiunii depuse de Alien (James Franco), un gangster local care le ia sub aripa sa ocrotitoare şi le duce în cea mai aventuroasă vacanţă din viaţa lor. Dur în aparenţă, Alien ascunde o latură sensibilă care le cucereşte pe fete, care îl vor urma în locuri şi situaţii pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată.

 

Urmăreşte aici trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rVvn9T6bqls[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter