Sherlock Holmes - VIDEO

Publicat pe

Sherlock HolmesRegizorul Guy Ritchie il aduce pe marile ecrane pe Sherlock Holmes', cel mai faimos erou al lui Sir Arthur Conan Doyle.

Robert Downey Jr. il interpreteaza pe legendarul detectiv, Sherlock Holmes. Dovedind abilitati de lupta la fel de puternice ca si renumita sa inteligenta, Holmes uzeaza de cele mai ingenioase metode pentru a descalci itele unui caz extrem de complicat, calatorind acolo unde nu i-ar fi trecut nimanui prin minte, pentru a gasi ceea ce altii nici macar nu si-au imaginat vreodata.

Pentru Guy Ritchie, distribuirea lui Downey in rolul titular a insemnat cheia pentru noua interpretare pe care o dadea filmului Sherlock Holmes.' In opinia mea, Robert este un Holmes perfect,' afirma regizorul. E american, dar are un accent britanic fara cusur si este o figura universala. In felul sau propriu, Robert este si el un mic geniu. Este exceptional de istet si iute la minte si se simte foarte bine in pielea personajului Holmes fara a se preface sau a recurge la artificii.'

Jude Law joca rolul lui Watson, aliatul dintotdeauna al lui Holmes, care i se alatura ca de obicei pentru a rezolva ultimul caz, inainte ca doctorul sa inceapa o viata noua, de om insurat.

Rachel McAdams joaca rolul Irenei Adler, o americanca care este pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa, avand o relatie furtunoasa cu detectivul, ce constituie, de altfel, singura sarada pe care acesta nu o poate rezolva.

Filmul distribuit de InterCom Film va avea premiera in Romania pe 1 ianuarie 2010.

 

Sherlock Holmes – Trailer


 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter