Thrillerul politic ”Vantage Point”se lanseaza pe DVD si Blu-ray

Publicat pe
Vantage PointProoptiki lanseaza pe DVD si Blu-ray thrillerul politic „Vantage Point', cu Dennis Quiad, Forest Whitaker, Sigourney Weaver si William Hurt in rolurile principale.

Dupa 11 septembrie 2001, thrillerele politice au intrat intr-un con de umbra: publicul isi pierduse apetitul pentru astfel de scenarii, iar producatorilor nu le ramanea decat sa se conformeze.

In 2008, asa cum consemneaza un articol din „Variety” Vantage Point' deschide noi perspective pentru thrillerul politic, scenariul dezicandu-se de la adevarul universal obisnuit in productiile de gen in favoarea unei abordari mai mature, mai echilibrate, mai veridice: experienta directa a personajelor.

Vantage Point

8 straini asista la un atentat asupra Presedintelui SUA si tot atatea puncte de vedere concura la stabilirea adevarului.

Din distributie fac parte Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker – laureat al premiilor Oscar din 2007 la sectiunea „Cel mai bun actor”, pentru rolul din „Ultimul rege al Scotiei”, Sigourney Weaver si William Hurt, care a obtinut, de asemenea, un premiu Oscar, in 1986, pentru „Cel mai bun actor in rol principal” in filmul „Kiss of the Spider Woman”.

Vantage Point
Vantage Point

Un puzzle captivant, disponibil din 2 septembrie pe DVD si Blu-ray, in toata reteaua de distributie a Prooptiki Romania: magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele. Parteneri media: AXN si Radio Guerilla.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter