Tom Cruise, Morgan Freeman şi Olga Kurylenko în "Oblivion. Planeta Uitată"

Publicat pe

Regizorul Joseph Krasinski, care a realizat TRON: Legacy, împreună cu producătorul filmului Rise of the Planet of the Apes prezintă OBLIVION. PLANETA UITATĂ, din 12 aprilie în cinematografele din România.  

 

OBLIVION

 

Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final. Trăind şi patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Sosirea ei declanşează o serie de evenimente care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale.

 

Tom Cruise şi Olga Kurylenko la premiera de gală din Moscova a filmului Oblivion

 

Într-un viitor îndepărtat, în care Pământul a evoluat dincolo de orice recunoaştere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie până la finalul căreia va trebui să lupte ca să salveze omenirea.

 

Urmăreşte aici trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XmIIgE7eSak[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter