Transformers - Lupta intergalactica se muta pe DVD

Publicat pe

Transformers„Transformers”, seria de filme lansata in 2007 care si-a castigat mii de fani in lumea intreaga isi face acum aparitia si pe DVD.

Pelicula propune o incursiune-thriller in lumea fantastica a robotilor: „Transformers: Razboiul lor in lumea noastra” si ii are in distributie pe Shia LaBeouf si Megan Fox.

Filmul a fost distins cu trei nominalizari la Oscar – pentru sunet, montaj sunet si efectele speciale remarcabile.

Regizata de Michael Bay, care a mai realizat si „The Island”, „Bad Boys”, „Armaggedon”, „The Rock” etc., pelicula include cateva dintre cele mai spectaculoase efecte si secvente de actiune din toate filmele de profil – elemente de mare atractie pentru copilul care se ascunde in fiecare dintre noi.' – Claudia Puig, USA Today.

 

 

 

Transformers
Transformers
Transformers

Din distributie mai fac parte Tyrese Gibson, Jon Voight si John Turturro, iar printre producatorii executivi se numara si Steven Spielberg.

Acum, filmul este disponibil pe DVD, incluzand, ca bonus, comentariul regizorului Michael Bay.

O productie DreamWorks – Paramount Pictures distribuita de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter