WALL-E - Cel mai asteptat film de animatie al anului - VIDEO

Publicat pe
Pe ecrane ruleaza in prezent „WALL-E', cel mai asteptat film de animatie al anului, o productie Disney-Pixar simpatica si o aventura romantica asa cum sigur n-ati mai vazut distribuit de Prooptiki Romania.

Wall-EProgramat sa curete planeta, WALL-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class – Ridicator de greutati pentru distribuirea deseurilor, din clasa Pamant) compacteaza gunoiul in cuburi, colectioneaza tot felul de maruntisuri si isi imparte singuratatea cu animalul sau de companie, gandacul Hal. Este ultimul robot ramas pe Pamant, dupa ce oamenii au plecat, cu sute de ani in urma, intr-o croaziera spatiala de lux, intrucat conditiile de pe Terra nu mai sunt favorabile vietii.

Pana intr-o zi, cand WALL-E descopera sub mormanele de gunoaie o… planta. Pe care i-o arata cu mandrie noii sale prietene, EVE (Extra-terrestrial Vegetation Evaluator – Evaluator de Vegetatie Extraterestra), abia sosita pe Pamant. Indragostit pana peste „ochelari”, Wall-E isi pune in aplicare tot arsenalul romantic pentru a o cuceri pe extravaganta robotica. Numai ca ea are o misiune clara: sa duca pe nava-mama orice urma de vegetatie.

Deci, planta se confisca si, odata cu ea, paraseste Pamantul si EVE. WALL-E insa nu poate renunta asa usor la povestea sa de iubire si astfel incepe o super-aventura galactica in care descoperim ca si… robotii au umor si sentimente.

„WALL-E” va rula in cinematografe in doua variante: cea subtitrata si cea dublata, precum si in varianta digitala, subtitrata.

WALL- E – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter