Weekendul Comediei Scurte pe 26 si 27 ianuarie la Cinema Scala

Publicat pe

Weekendul Comediei Scurte are loc pe 26 si 27 ianuarie la Cinema Scala si cuprinde o selectie de patru ore cu unele dintre cele mai amuzante scurtmetraje ale ultimilor ani, provenite din toate colturile lumii.

 

 

Timp de doua seri, Cinema Scala va fi invadata de atmosfera animata de umor vechi si nou.

In prima seara a weekendului comediei scurte facem cunostinta cu Dik' (r. Christopher Stollery, Australia, 2011), scurtmetraj cu umor acid care spune povestea unui tata ingrijorat de descoperirea unui detaliu stanjenitor din viata baietelului sau de 8 ani. Cand iei lucrurile prea in serios, trebuie sa stii unde sa te opresti, mai ales daca la mijloc e o casnicie aproape perfecta.

 

Imagine din scurtmetrajul „Dik”

 

Happy ending si nu prea' (r. Josh Lawson, Australia, 2010) darama mitul iubirii vesnice in care el si ea traiesc fericiti pana la adanci batraneti, pe fundalul muzicii de vioara. Ce se intampla dupa ce s-a incheiat genericul filmului? Cine acopera costul zborului pierdut in numele dragostei,  cine plateste taxiul pana acasa si mai ales… cine cedeaza la prima cearta?

 

Imagine din „HappyEnd si nu prea”

 

Portia de bizar si tragicomic vine de la regizorul islandez Tómas Jóhannesson si scurtmetrajul „In Garaj” (Islanda, 2011). Oli si Keli sunt doi frati cu pasiuni ciudate si o spalatorie auto improvizata intr-un garaj. In ziua in care masina de colectie a unui client razboinic e distrusa intr-un accident pueril, viata lor devine o cursa contratimp cu urmari neasteptate.

 

Intregul program al celor doua seri ShortsUP poate fi consultat pe www.shortsup.ro.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter