Filmul câştigator al Palme d’Or, în premieră la Bucureşti

Publicat pe

Filmul „Dheepan', în regia lui Jacques Audiard, distins cu Palme dOr și elogiat de presa internațională, va fi proiectat în premieră în România, la cea de-a șasea ediție a Les Films de Cannes à Bucarest.

 

 

Dheepan1

 

Pelicula este extrem de actuală în contextul de azi, când soarta milioanelor de refugiați din calea războiului stă în mâna țărilor europene.

 

Cineastul francez Jacques Audiard, maestru în celebrarea marginalilor, urmărește traseul a trei imigranți din Sri Lanka care pozează ca familie și încearcă să răzbată în noua lume în care au intrat, undeva în afara Parisului.

 

Dheepan3

 

Dheepan este un film radical și uimitor, care dă peste cap gândirea convențională despre imigranți și transformă un imigrant anonim, fugit din calea unui război despre care abia se vorbește în media, într-un anti-erou de tip Travis Bickle (n.n. din Taxi Driver)', comentează „The Independent'.

 

Cea de-a șasea ediție a Les Films de Cannes à Bucarest va avea loc între 23 și 29 octombrie la Cinema Studio, Cinema Elvire Popesco și CinemaPRO.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AOQhJYz4nZ4[/youtube]

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter