Filmul „Cel Ales” a primit 4 premii la Los Angeles

Publicat pe

„Cel Ales', filmul care va fi lansat pe 24 aprilie în România si ii are in distributie, in rolurile principale, pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu si Olimpia Melinte, s-a făcut remarcat la Los Angeles unde a primit 4 trofee.

 

Cel ales - poster Grand Cinema1

 

Astfel, pelicula regizată de Cristian Comeagă a participat la editia 2015 a festivalului internațional de film Los Angeles Cinema Festival of Hollywood unde a primit premiul pentru cel mai bun film narativ și premiul pentru cel mai bun regizor, acordate producătorului și regizorului Cristian Comeagă, premiul pentru cea mai bună imagine, acordat directorului de imagine Gabriel Kosuth și premiul pentru cea mai bună muzică originală acordat compozitorului Marius Leftărache.

 

Dintotdeauna, mi-am imaginat un film bun ca pe o pledoarie reușită. Spectatorii sunt jurați iar eu, asemeni unui avocat dibaci, îl port pe fiecare dintre ei acolo unde vreau. Încerc mereu să-l impresionez, să-l emotionez pe cel din beznă, să-l fac să mă urmeze și pornesc mereu cu gândul că spectatorul generic pe care-l iau cu mine la drum e cel mai sceptic dintre toți. Îi spun întotdeauna o poveste; mai grav, mai zâmbitor, mai romantic sau mai crud, încerc să îl surprind, să-l fac curios și îi cer replică, răspuns', spune regizorul Cristian Comeaga.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J7BWEs8kWAY[/youtube]

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter