Filmul Disney „Cei 6 Supereroi”, din 23 ianuarie in cinema

Publicat pe

 „Cei 6 Supereroi”,  un film Disney ce o să vă schimbe lumea si pentru care tanarul cantaret Noni Ene i-a imprumutat vocea lui Tadashi intra din 23 ianuarie in cinematografele din Romania.

 

Publicul Walt Disney Animation Studios este obişnuit cu producţiile pline de umor şi suflet ale studiourilor, însă de această dată filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi' – inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel – este o comedie de aventuri cu multă acţiune, care se va lansa şi în format IMAX 3D, oferind o experienţă unică pentru întreaga familie.

 

Filmul care ne învaţă să lăsăm totul în urmă şi să trăim cu adevărat aduce în limba română o surpriză specială întrucât Noni Ene, care a lansat de curând piesa „Nu te puedo olvidar” ce a fost lider în clasamentele Spaniei şi Elveţiei îşi împrumută vocea lui Tadashi în noua producţie de la Disney ,pe care o va îndrăgi întreaga familie.

 

Noni creionează un personaj cu totul aparte în noul film de la Disney, Tadashi fiind promotorul acţiunii filmului cât şi a relaţiei dintre personaje. Tadashi Hamada este pur şi simplu un tip de treabă. El a dezvoltat, construit şi programat un robot medical de ultima generaţie—un Asistent în ingrijirea sănătăţii, pe nume Baymax, care va ajuta probabil milioane de oameni din toată lumea. Dar rolul lui de frate mai mare este cel care îl face pe Tadashi cu adevărat special. Orice copil are nevoie de un tip ca Tadashi care să aiba grijă de el, iar Hiro ştie cât este de norocos să îl aibă în viaţa sa. Tadashi şi-a îndeplinit visul,acela de a crea un bine umanităţii, dar va fi nevoit să înţeleagă că lumea în care trăieşte abundă în invidie şi frică pentru talentul său în mecatronică.

 

Cântăreţul nu se află la prima colaborare de acest gen, acest dezvăluindu-şi personalitatea prin cântecele lui Moţ din Doamna şi Vagabondul 2, interpretând şi melodia „Nu aş schimba nimic ” de pe coloana sonoră a filmului „Camp Rock 2: Competiţia finală”.

 

Noni Ene este un cunoscut cântăreţ român care a reprezentat România la festivalul european de muzică pentru copii Eurovision Junior Song Contest 2004, cu melodia Îți mulțumesc (‘Thank you’) obţinând locul 4, a mai obţinut Trofeul festivalului Golden Magnolia , Statele Unite, Baton Rouge (Louisiana) cu melodia „The Children Living in the Streets”, din anul 2009 lansează hituri prin casa de discuri Sindrum Media: Agapi Mou,
MoneyChin sau Easy to Love , ce s-au clasat în topurile muzicale din Azerbaidjan şi Spania.

 

Filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi' este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 23 ianuarie 2015, fiind proiectat atât în format 2D, varianta subtitrată şi dublată, cât şi în format 3D şi IMAX 3D, varianta dublată. Filmul va fi disponibil în avanpremieră în reţeaua de cinematografe şi în weekendul 17-18 ianuarie 2015.

 

Filmul Disney „Cei 6 Supereroi', din 23 ianuarie in cinemaFilmul Disney „Cei 6 Supereroi', din 23 ianuarie in cinema
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter