Filmul ,,Lumea e a mea" premiat la Festivalului Internațional de Film de la Cottbus

Publicat pe

Sâmbătă, lungmetrajul independent ,,Lumea e a mea”, regizat de Nicolae Constantin Tănase, a câștigat ,,Cottbus Discovery Award” în cadrul celei de-a 25-a ediții a Festivalului Internațional de Film Est-European de la Cottbus, din Germania.

 

leam afis1

Premiul oferit de Synchro Film (Viena) este în valoare de 4.000 de euro și constă în servicii de postproducție care pot fi folosite pentru un viitor proiect.

 

LEAM3

 

Filmul ,,Lumea e a mea” s-a bucurat imediat de succes în rândul criticilor și astfel lugmetrajul se află acum la cel de-al patrulea premiu din portofoliu. Acestuia i se alătură distincții precum ,,Premiul de Debut” la Festivalul Internațional de Film Transilvania în cadrul secțiunii Zilele Filmului Românesc, trofeul ,,ANONIMUL” la Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL 2015 și ,,Mențiunea Specială a Juriului” în competiția East of the West a festivalului de la Karlovy Vary.

 

LEAM2

 

Totodată, această producție a fost primită foarte bine și de public, astfel, în doar două săptâmâni de la lansarea în cinematografele din România, filmul a fost văzut de peste 16 000 de spectatori.

 

Silvia Cimpeanu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter