Fostii membri Divertis revin pe scena dupa 10 ani

Publicat pe

Dupa mai bine de un deceniu de la ultima aparitie live, cel mai cunoscut grup umoristic din Romania revine pe scena, in fata publicului. O prima reprezentatie va avea loc pe 31 martie, la Sala Radio din Bucuresti, sub numele Distractis Show – Nemuricii.

 

Distractis Show - Nemuricii

Fostii membri Divertis – reuniti sub numele de Distractis – se intorc pe scena, readucand scheciurile inteligente aproape de public. Va fi o reintoarcere la stilul care i-a consacrat pe Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Valentin Gora, Doru Parcalabu si Silviu Petcu, transformandu-i in cel mai indragit grup umoristic al scenei romanesti. Distractis Show – Nemuricii va fi asadar o reiterare a show-urilor care umpleau pana la refuz salile de spectacol la inceputul anilor 90, inainte ca grupul sa-si mute „sediul central' pe canalele tv.

Reintoarcerea la show-ul live, cu glume inteligente si scheciuri bine gandite, la umorul in stare pura, nealterat de mondenizarea dusa la extrem a televiziunilor de acum, reprezinta reteta pe care cei opt comedianti si invitatii lor supriza o pregatesc pentru acest an.

Detalii despre biletele pentru spectacol vor fi facute publice in curand.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter