Frankfurt - #OpelShoppingTrip

Publicat pe

Ultima zi de cumpărături o petrec în Frankfurt. După un drum fără probleme alături de Opel Corsa care datorită noii geometrii şi calibrării software-ului de direcţie asigură un răspuns mai precis, sporind atât plăcerea de a conduce, cât şi confortul.

 

Cum poţi să începi o zi perfectă de shopping dacă nu cu un mic dejun delicios? Pentru asta trebuie să ajungi la Schiffercafé aflat peste drum de un mic parc. Iar după terminarea mesei o scurtă plimbare, pe malul sudic al râului Main, este tot ce ai nevoie. Zona cunoscută sub numele de Museumsufer (Muzeul Embankment)are în jur de 10 muzee, majoritatea adăpostite în vile vechi de secole. În zilele de sâmbătă, sudul malului se transformă într-un gigant târg de vechituri.

 

frankfurt1

Îţi recomand să treci şi pe la muzeul de sculptură Liebieghaus şi să te bucuri de un ceai sau o cafea în grădina acestuia. Iar pe cei gurmanzi îi sfătuiesc să nu sară peste Kleinmarkthalle , o piaţă de interior cu două etaje datând din 1890. Cu mai mult de 60 de tarabe de vânzare unde găseşti tot, de la clasicul Wurst la produse de patiserie italiene, fistic turcesc, şi multe, multe altele – un corn al abundenţei de culori, mirosuri şi gusturi.

 

frankfurt2

Că să nu ne depărtăm prea mult de scopul nostru trebuie să va împărtăşesc că am găsit şi locaţiile mai puţin cunoscute, dar cu piese vestimentare şi accesorii unice. Pentru buticuri funky, outlet-uri și obiecte greu de găsit, încercați Berger Straße, cu magazine care se extind de la Merianplatz la stațiile Bornheim Mitte U –Bahn sau Leipziger Straße în Bockenheim.

 

Iar pentru cei care ajung în weekend, trebuie să ştiţi că sâmbătă dimineaţa, Mainufer se transformă într-o mare piaţă de vechituri cu o inepuizabilă selecţie de articole: tone de haine, cărţi (multe şi în limba engleză ), biciclete, aparate foto şi multe altele.

 

Nu uita să urmăreşti http://www.viva.ro/opelshoppingtrip/ pentru mai multe tips&tricks despre Budapesta, Viena şi Frankfurt.

 

Opel Corsa – partenerul tau de incredere pentru shopping

 

Foto: Tily Niculae

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter