Generaţia tânără, cucerită de Volvo XC40, maşina perfectă pentru vârsta lor

Publicat pe

Generaţia tânără, cucerită de Volvo XC40. Cauţi o maşină care să se potrivească cu stilul tău libertin, fresh, independent? E momentul să îţi cumperi automobilul care te face să te simţi în largul tău. Iată cum se comportă maşina în urma testării!

Ai în plan să îţi cumperi o maşina pentru vacanţă sau pentru traficul aglomerat din oraş? Avem pentru tine cea mai bună opţine. Volvo are o gamă proaspătă de modele, probabil cea mai interesantă din istoria companiei, iar cu noul XC40 își propune să impresioneze exact generația tânără. Pentru aceasta, a plecat de la nevoile tinerilor și punctele lor de interes, pentru a oferi cel mai elegant, trendy și tehnologizat SUV citadin din segment.

Cum „se comportă” Volvo XC40

Volvo a conceput XC40 pentru a putea fi utilizat la fel de simplu ca și propriul telefon mobil, iar acest lucru nu este reflectat numai de interfața sistemului multimedia, ci de întreaga experiență în utilizare. Scandinavii merg până acolo încât, pe anumite piețe, oferă, în locul serviciilor de finanțare clasice, un model bazat pe o subscripție lunară, cu o mașină nouă la fiecare 24 de luni. Exact ca în cazul contractelor de telefonie mobilă. Și pentru că tot veni vorba, pe tunelul median se află un spațiu foarte inspirat, care permite nu numai păstrarea telefonului, ci și încărcarea inductivă a acestuia.

Maşina perfectă pentru generaţia tânără

Alexandra, colega noastră de la Glamour, nu s-a mai putut despărți de mașină. Atât de elegantă, atât de șic, atât de practică! Și, a ținut să precizeze Alexandra, „nu e nici pe departe atât de intimidant masculină pe cât îmi amintesc eu modelele Volvo.

Alexandra este impresionată de oferta generoasă de spațiu, dar și de spiritul practic care este evidențiat de fiecare detaliu. Numeroase spații de depozitare fac deliciul publicului feminin, iar constructorul a făcut un efort pentru a repoziționa difuzoarele din partea inferioară a portierelor, astfel încât pe acestea să poată fi stocate obiecte mai mari, cum ar fi o geantă sau un laptop. Iar pentru cei pasionați de cumpărături – Alexandra este, aici, un exemplu tipic – aceeași atenție la detalii se continuă în portbagaj: deschiderea hayonului se poate face cu mâinile ocupate, prin mișcarea piciorului sub spoilerul spate, iar organizarea spațiului de bagaje este una exemplară, cu o suprafață de încărcare pliabilă și detașabilă.

Are dotări impresionante

Ceea ce place și mai mult Alexandrei este ușurința cu care se conduce Volvo XC40 în oraș. Volanul are o asistare perfect dozată pentru o manevrare facilă, sistemul de camere la 360 de grade creează o imagine „aeriană asupra mașinii și împrejurimilor, iar pentru clipele de neatenție de care vorbeam anterior, sistemul Cross Traffic Alert cu suport pentru frânare oferă un plus de încredere. Asta deoarece Volvo ține foarte mult la imaginea sa de producător de mașini sigure, chiar dacă tinerii trec ușor cu vederea aceste aspecte.

Volvo XC40 a fost conceput ca armă perfectă pentru traficul urban, iar modelul nostru de test, cu motorizarea T5 de 248 CP, este o armă mortală. Cutia automată cu opt trepte schimbă expert rapoartele, dar Alexandra este atrasă în mod deosebit de comanda acesteia, un joystick discret pe tunelul median.

 

Foto: Autobild

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter