Grupul newyorkez de jazz Elevation cântă la sala Arcub

Publicat pe

În premieră în România, pe scena Sălii Arcub, grupul newyorkez Elevation se va reuni în formula iniţială, în care a apărut pe albumul cu John Hébert şi Eric McPherson, alături de cunoscutul saxofonist Abraham Burton şi de liderul grupului, pianistul de origine română Lucian Ban.

 

 Elevation1

 

Recitalul este programat marţi, 27 mai, de la ora 20.00, făcând parte din turneul european Freeflow 2014.

 

Cvartet de referinţă, grupul Elevation reuneşte patru dintre cei mai creativi muzicieni din prima linie a jazz-ului contemporan. Alături de pianistul Lucian Ban, Abraham Burton, John Hébert, Eric McPherson creează o muzică ce reinventează idiomul, un flux sonor ce coboară din marea tradiţie a jazz-ului, dar se îndreaptă creativ spre viitor. Ei reprezintă „noul jazz' în forma sa cea mai spectaculoasă.

 

Anul trecut Elevation a lansat albumul Mystery, multiplu nominalizat de critici şi de reviste de specialitate la categorii BEST of 2013, discul fiind lansat şi în România, în luna aprilie a anului 2013, tot pe scena Sălii ARCUB.

 

Elevation a susţinut de-a lungul anilor nenumărate concerte în lume, în Franţa, Austria, Belgia, Germania, Olanda, dezvoltând un repertoriu ce s-a rafinat în timp.

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) şi online pe bilete.arcub.ro. Preţ bilet 35 lei.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter