Guz a lansat noul videoclip al piesei “Iubesc Manical”

Publicat pe

Guz, noul videoclip al piesei Iubesc Manical'. Melodia este extrasă de pe albumul Colecţionez suflete'.  Iată mesajul pe care îl transmite, dar şi imaginile inedite!

Vara aceasta, Guz preferă să ne arate și o altă latura a iubirii, mai neastâmpărată și euforică; Iubesc maniacal' este mesajul pe care îl transmite în noul videoclip al piesei cu același nume.  După ce ne-a îmblânzit sufletele cu piesă Prefer', Guzs-a întors cu Iubesc maniacal', o piesă veselă, plină de viața și de pasiune.

Artistul își arată în această piesă latura euforică, chiar rebelă și poftă de viață și iubire pe care o vrea să o transmită publicului.

„Iubesc maniacal' este o piesă care vrea să îți pună zâmbetul pe buze și te face să realizezi încă o dată cât de importantă este iubirea în viață noastră”, spune Guz.

Piesă este extrasă de pe albumul Colecționez suflete' lansat în septembrie 2017 și a fost compusă în studioul lui Max Kissaru de către Guz și Max.  Videoclipul a fost regizat de Guz și filmat de Vasile Binzari.

Guz în prezent este un artist Republic Music Group. Și-a început carieră în R. Moldova la începutul anului2005 și a devenit popular în România cu piesă Prefer'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter