"Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie" pleaca in turneu

Publicat pe

Vinerea aceasta are loc la CinemaPRO premiera de gala a filmului Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie.echipa  va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila. Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila

 

In regia lui Jesus del Cerro si produs de Alma Bacula, comedia Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie mizeaza pe o distributie  in frunte cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim si Mirela Oprisor. Surpriza placuta o reprezinta tinerii actori care dau nastere unor personaje de-a dreptul savuroase: Patricia Poslusnic, David Petcu, Dennis Christian Caracas, Mario Savescu si Maria Croitoru care promit inca de pe acum o cariera de succes in cinematografie.

In Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie, Vlad (Dragos Bucur) este un poliţist care in timpul liber se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaste pe Ema (Patricia Poslusnic), asa ca reacţioneaza imediat atunci cand afla ca a disparut si pleaca in cautarea ei.

Fetiţa, satula de viaţa fara bucurii din orfelinat, are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepea sa creada ca visele pot deveni realitate, afla ca biletul poate fi incasat doar in decurs de o saptamana si doar de catre un adult. Pentru ca in Ioana (Andreea Marin Banica) – directoarea instituţiei in care se afla, nu avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurca sa o ia din biroul directoarei. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin, dar si al lui Vlad, Ema va invaţa adevaratul sens al conceptului de „familie', unul pe care niciodata nu il anticipase.
 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter