18 Lounge - Lucky Number

Publicat pe

Dupa ce am petrecut un weekend intreg citind febril, fara pauza si fara rasuflare, romanul „Alegerea Sofiei', am constatat, privind stupefiata in oglinda, ca incep sa seman cu un vampir. Cearcane, ten palid… ajunsesem un mic dezastru biped.
 

Prin urmare, am decis ca macar duminica seara sa renunt la arogantele intelectuale, sa ma urc pe tocuri si sa traiesc la inaltime. Cuvant cheie, dupa cum s-a dovedit mai tarziu in aceeasi seara, cand am ajuns la etajul 18 al unei cladiri uriase, acolo unde se afla 18 Lounge.

18 Louange
City Gate Tower, et. 18, Piata Presei Libere, Nr. 3-5

As vrea sa pot spune mai multe despre interiorul lounge-ului, dar, cel mai bine, imi amintesc tocmai exteriorul, care, privit de la o asemenea inaltime, prin ferestrele largi, parea dintr-o lume miniaturala.

tagliatele cu fructe de mare
Tagliatele cu fructe de mare si crema de dovleac
crevete in sos de ananas
Crevete in sos de ananas

E adevarat ca mi-au placut tagliatelele cu fructe de mare si crema de dovleac si mousse-ul de ciocolata in cosulet crocant (n.r. produsele sunt home-made), dar partea mea preferata din acea seara de duminica a fost sa savurez un pahar de Blue Champagne privind incontinuu pe fereastra si gandindu-ma amuzata la toate dorintele pe care mi le-am pus si care nu s-au indeplinit. Mi-am zis ca nu are nicio importanta, sunt cu 18 etaje mai inalta decat restul lumii.

piept de pui cu orez prajit
Piept de pui cu orez prajit si sos lemon gras
mousse de ciocolata
Mousse de ciocolata in cosulet crocant

Cornel IlieCORNEL ILIE: „Am fost la 18 Lounge cu ocazia unui eveniment monden. Arata foarte bine locul, dar, sincer sa fiu, nu am apucat sa incerc nimic din meniu. |n schimb, am prieteni care au fost aici de mai multe ori si spun ca este foarte ok.'

 Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu, Media Pro Music 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter