Atelier Anda Roman - Obiectele care vorbesc

Publicat pe

Poate fi destul de dificil sa gasesti in Bucuresti o casa veche, ca acelea din romanele lui Eliade, in care sa recunosti aerul frantuzesc al descrierilor lui Balzac, dar si atmosfera ireala a povestilor nemuritoare si sa poti pleca de acolo cu o particica din inima locului.

Atelier Anda RomanUn asemenea loc este Atelier Anda Roman, unde nicio piesa de mobilier si niciun obiect nu seamana intre ele. „Lucrurile functioneaza atipic la mine. Aduc obiectele de peste tot (Franta, Italia, Belgia, Olanda, chiar si Brazilia, Statele Unite ale Americii, dar si de la artizani mici, targuri de vechituri, lucrez si cu ateliere locale). Important este ca obiectele «sa vorbeasca» si sa produca emotie. Pentru mine si apoi pentru clientii mei, spune Anda. O vizita la Atelier incepe, dupa cum povesteste ea, „cu un ceai verde, o cafea si o turta dulce.

Vei gasi o multime de obiecte frumoase, ceea ce poate face ca alegerea sa fie dificila. De aceea Anda Roman ajuta vizitatorii sa gaseasca tot ce-si doresc: „Incerc sa inteleg cine sunt, eu doar «montez» coerent ceea ce vad in ei. Foarte important este ca acest amestec de obiecte sa le dea o stare, vreau sa-i faca fericiti. Ce mai, un fel de terapie.

 

 

 

Atelier Anda Roman Atelier Anda Roman

Andra RomanAnda Roman
Ideea mi-a venit dintr-o nevoie. Am avut curajul sa privesc «in ochi» aceasta nevoie.Cunosc atatia oameni care stiu ca nu sunt pe drumul lor… Doar cativa dintre noi avem curajul sa admitem ca nu suntem la locul potrivit si ca e momentul sa schimbam ceva in viata noastra. Toti cei care am facut-o suntem foarte fericiti…'

Adresa Atelier Anda Roman: Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 42

Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter