Blue Exotic

Publicat pe

B 52 Blue Curacao

Ingrediente:
Kahlua
Bayley’s

O seara cu prietenii – pare un plan bun daca nu tinem seama de problema alegerii unui loc care sa fie pe placul tuturor celor din „gasca noastra. Si de cate ori, dupa ce am hotarat sa iesim in oras, am ales cea mai potrivita tinuta si am inrosit telefonul convocand pe toata lumea, nu am ramas pe loc gandindu-ne: unde vom merge?

DE CE TERASA GAIA?
Pentru ca e pe malul lacului Floreasca unde e racoare si te lasi de bunavoie si nesilit de nimeni furat de peisaj. Pentru ca suntem atat de departe de zgomotul si de noxele orasului incat chiar credem ca oamenii au inteles care e treaba cu protejarea planetei. Si, nu in ultimul rand, pentru ca aici au loc petreceri dintre cele mai rasunatoare si mai extravagante.

DIN RECOMANDARILE CASEI
Cocktail-ul B52 Blue Cura§ao este una dintre piesele de rezistenta in materie de cocktail-uri high class. Arata bine, ca orice pe lumea asta care se respecta, si, ca sa parafrazam din intelepciunea spoturilor publicitare contemporane, papilele dumneavoastra gustative o vor lua razna…

Oana Roman
„Terasa Gaia mi se pare una dintre cele mai elegante. Este frumos decorata si, in plus, se cunoaste ca cineva s-a implicat foarte mult la capitolul design interior. Imi place ca e lume buna si ca e o atmosfera deosebita. De obicei, beau apa, energizante si, din cand in cand, cate un pahar de sampanie..

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter