Boutique-hotelul Scala - Un calator in timp

Publicat pe

Din experienta personala am dezvoltat o teorie: daca ti se intampla mai mult de doua lucruri nedorite in primele ore ale diminetii, ai face bine sa nu intinzi la maxim nervii destinului si sa te retragi intr-un loc frumos, linistit, ascuns, pentru tot restul zilei sau chiar pentru o saptamana.

Aceasta este o excentricitate, desigur, dar daca ti-o permiti, boutique-hotelul Scala este locul in care te uita Dumnezeu, cu toate ca se afla in inima orasului. Cand am intrat prima data pe usa hotelului construit in perioada interbelica de un arhitect celebru al vremii, m-am simtit ca un calator in timp, care a lasat in urma nebunia lui 2011 pentru tihna Bucurestiului dintre cele doua razboaie mondiale.

Scala
C.A. Rosetti, Nr.19

mic dejunHotelul dispune de zece camere cu nume din domeniul muzicii, elegante si confortabile, care nu seamana una cu alta si unde te simti ca acasa, oricine ai fi si de oriunde ai veni. Diferenta este ca aici nu este necesar sa faci nimic, dar absolut nimic.

Daca vrei bilete la teatru, ghid pentru shopping sau cumparaturi de la supermarket, poti lasa totul in grija hotelului. Daca ai nesanatosul obicei de a sari peste masa de dimineata, aici vei invata din nou sa dai atentie micului-dejun, care este un adevarat spectacol. De asemenea, la Scala se afla restaurantul Repertorium, al carui meniu este in curs de finalizare si unde deocamdata se organizeaza degustari si cursuri de gatit, fiind locatia ideala pentru orice eveniment special.

 

 

 

 

 

Gina PistolGina Pistol: Vedeta a fost protagonista unei sedinte foto plina de erotism si mister pe care revista VIVA! a realizat-o la Scala, intr-una dintre cele 10 camere ale boutique-hotelului.

Oana Popoiag, Fotografii: Cosmin Popescu
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter