Braseria Corso - Brunch pe bulevard

Publicat pe

Zi insorita. Centrul Bucurestiului. O masa cu o generoasa priveliste catre lumea trepidanta… Trecusem deseori in fuga pe langa Braseria Corso din cadrul Hotelului InterContinental Bucuresti (primul lant hotelier din lume), prea grabita sa ma opresc de cealalta parte a ferestrelor.

Pana intr-o duminica linistita, cand am gasit de cuviinta sa ma rasfat la un brunch pe bulevard, cu jazz live, munti de dulciuri si vinuri spumoase. Daca decizi sa iei copiii cu tine si te caiesti rapid pentru hotararea pripita, exista un loc special amenajat pentru ca cei mici sa nu-ti simta lipsa prea mult.

Braseria Corso Braseria Corso

Fructe de mare pe gratar, in sos de morcovi si martini

 

 

 

Dark chocolat mousse

Spuma de ciocolata cu portocale si creme brulee din fructul pasiunii

 

Desigur, Braseria Corso este o alegere minunata si in timpul saptamanii, cand poti lua atat un pranz de afaceri, cat si micul dejun cu prietenii.

Braseria Corso
B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 4

Meniul este atat de variat, incat e imposibil sa nu descoperi cel putin trei sortimente pe gustul tau. Ai de ales intre meniul vegetarian, recomandarile sefului bucatar, preparate traditionale romanesti si chiar preparate pentru copii.

Silviu BirisSilviu Biris: „Braseria Corso face parte din reperele copilariei mele, cred ca aveam patru ani cand am fost aici prima data. De-a lungul anilor am revenit de cate ori am avut drum. Am fost si la brunch, este un adevarat festin.'

Foto: Armand Ionescu, arhiva Viva!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter