Carol Parc Hotel - Seara de cinci stele

Publicat pe

Mi-as dori ca uneori sa pot da timpul inapoi cu o suta de ani, sa merg cu birja la cina, intr-o rochie ampla, alaturi de un domn bine.

Intr-o astfel de atmosfera poti intra si tu la Carol Parc Hotel, cu al sau restaurant, Poem, locul unde pluteste parfumul Belle ‰poque.

cochilii Saint Jacques
Cochilii Saint Jacques in sos de sofran si caviar, orez salbatic si salate amare

Pe locul unde se afla acum hotelul era candva casa arhitectului german Suter, bun prieten al regelui Carol I, care organiza saptamanal petreceri pentru lumea buna din Bucuresti. Mai trebuie sa stii un lucru despre restaurantul Poem: nu este locul in care sa vii pentru a fi vazut, ci locul ideal daca nu vrei sa fii vazut.

mousse de ciocolata Carol Parc Hotel
Poem de iarna: mousse de ciocolata in coniac, salata de capsune cu mango si menta in Cointreau pe oglinda din sos de portocale si fructe de padure, inghetata mascarone Carol Parc Hotel – Restaurant Poem – Aleea Suter, Nr. 23-25

BeyonceBeyonce

Ca dovada ca hotelul si restaurantul sau sunt locurile perfecte pentru intimitate, staruri internationale precum Beyonce sau trupa Deep Purple au ales acest loc in trecerea lor prin Bucuresti.

Oana Popoiag, Fotografii Cosmin Popescu, Rompres

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter