Cel mai bun cheese cake din oras

Publicat pe

O vorba veche spune „opreste-te si miroase florile, esti aici doar pentru o scurta vizita“. Exact asta am facut trecand din intamplare pe langa o terasa verde, plina de flori si de mese cu scaune din fier forjat. Nu m-am putut abtine si am rupt un trandafir rosu.

Ulterior, am realizat ca nimerisem la Shift Pub, o oaza de verdeata si de veselie in mijlocul orasului si totusi atat de departe de el. Daca am poposit acolo mai mult decat era cazul e pentru ca locul cu teresa si interior amenajat partial in stil oriental m-a dus cu gandul la Hansel si Gretel, la o petrecere campeneasca si la serai, in acelasi timp.

cheesecake
Cheese cake: frisca, mascarpone, ricotta, biscuiti, unt, zeama de lamaie
supa de rosii
Supa crema de rosii cu crutoane: ardei, morcovi, ceapa, rosii, pasta de busuioc

Pare ambiguu, dar chiar si cei de la Shift spun ca locul nu-i nici restaurant, nici pub, nici terasa, nici club, desi se mananca bine, iar in weekend distractia se intinde pana spre dimineata si bauturi sunt din belsug. Privind in jurul meu in timp ce zaboveam in fata unei limonade, am zarit un ceas vechi care se incapatana sa-mi spuna ca timpul trece. Insa stand intre flori cu limonada mea, mi-am zis ca timpul trece doar pentru ceilalti.

 

 

 

 

 

 

 

Dan Chisu„In primul rand sunt proprietarul cladirii unde se afla Shift, acolo era inainte restaurantul meu, Esperanto. Poate de aceea, de multe ori ma duc instinctiv acolo. Locul are personalitate si am mancat cel mai bun cheese cake din Romania.

Shift Pub: Strada Eremia Grigorescu, Nr. 1 Bucuresti

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter