Cocktailuri si atmosfera chill

Publicat pe
cocktailuriCocktail Embrion
Ingrediente: Curacao, Baileys, votca

Cocktail Florida
Ingrediente: citrice, grenadine

Pin-up Cocktail

Ingrediente: fresh de lamaie, amaretto, curacao

Tot ce imi doresc in zilele caniculare (in afara de un evantai sau de o vacanta prelungita la Polul Nord) este un cocktail colorat, pe o terasa linistita.

Pin-up cafeNu credeam sa gasesc acest loc tocmai in centrul Bu-cu-restiului, intr-un bar recent deschis, ce evoca stilul pin-up prin fotografiile senzuale cu Marilyn Monroe, acel aer sic, relaxat al anilor ‘50 si muzica lui Frank Sinatra.

Oricate ganduri negre ai fi avut inainte sa pasesti pe terasa, garantat le vei uita odata ce te-ai asezat la masa din ratan si ai comandat un cocktail. Am ales Florida, un amestec racoros de citrice si am inecat in gheata un cocktail Pin-up.

Desi suna fancy, Pin-Up Café nu este un loc pretentios, deci nu-ti pune tocuri sau top cu paiete. Este genul de loc unde te duci in sandale romane, cu o esarfa la gat si, in rest, nu te mai intereseaza nimic. Poate doar o salata usoara, o inghetata asortata si un prieten vechi langa tine.

Dana RogozDana Rogoz: „Am fost la Pin-Up Café intr-o seara cu zece colegi de facultate si ne-am simtit foarte bine. Mi-a placut in mod special atmosfera chill si muzica anilor 50 .

Adresa: Str. Coltei, Nr.50

Oana Popoiag, Foto: Cosmin Popescu, arhiva Viva!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter