Delicii asiatice

Publicat pe
La inceput nici nu stiam cum se pronunta corect numele acestui restaurant. Asa ca i-am zis pe litere, cum am vazut scris la intrare: M-J-U.

food

Ingrediente:

piept de rata

fructe de padure

telina

MJUAbia apoi am aflat ca se spune „Miu. E poate o chestiune din lingvistica intortocheata a popoarelor asiatice sa pronunte I in loc de J. Dar sa va povestesc mai bine despre experienta mea culinara aici… Am aflat ca e un restaurant cu specific „asiatic si modern frantuzesc, asa ca am vrut sa vad ce inseamna din punct de vedere al bucatariei aceasta combinatie de concepte. De fapt, e vorba despre mancare si ingrediente asiatice, preparate dupa tehnici frantuzesti. Eu am comandat piept de rata cu coulis (un sos foarte dens) de fructe de padure si mousse de telina. Am aflat ca aici se pot servi si bauturi si cocktailuri specifice Asiei, cum ar fi Asian Mary. Pentru asta insa, voi mai veni si altadata.

Ileana Pescariu: „Vin aici destul de des, pentru ca imi place foarte mult atat restaurantul in sine, cat si specialitatile din peste. Mananc foarte mult peste, cu toate ca la MJU, de cele mai multe ori am servit sushi. Iar de baut, prefer fresh-ul de portocale si limonada.

Strada Vasile Lascar, nr. 29

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter